Németh-Bakos Nikolett

Németh-Bakos Nikolett vagyok, az ELTE-n végeztem matematika szakos tanárként, és rögtön pályakezdőként a Rogers Középiskolába kerültem. Néhány év tanítás után a családi vállalkozásunk elsodort, és hét évet töltöttem az üzleti életben. Ott rájöttem, hogy nem az az én világom, hanem az emberekkel való foglalkozás, és egyéni fejlesztés az, ami érdekel. Egy önismereti utazás keretében  önkénteskedtem egy civil szervezetnél, ami pályaválasztási, illetve munkavállalási tanácsadással foglalkozott. Majd a Szinyei Merse Pál Gimnázium Esti Tagozatához szegődtem öt évig, ahol rengeteg fiatal, középkorú, és idősödő diáknak tanítottam matematikát. Rendkívül élveztem, hogy az osztályoknak és egyéneknek meg tudom változtatni a matematikához, és talán kicsit az önmagukhoz való hozzáállásukat, hogy sikeresen tudunk együttműködni.
A GYES-es éveim alatt elvégeztem az ELTE fejlesztőpedagógus képzését, hogy minél több eszközzel segíthessem a diákok fejlődését. A szakdolgozatom írásakor visszakanyarodtam a Rogers Akadémiához, ahol teret kaptam a fejlesztő órák gyakorlására.
Jelenleg kétgyermekes anyukaként olyan munkahelyet kerestem, ahol hosszú távon a teljes személyiségemmel részt vehetek, és kamatoztathatom az egyéni fejlesztést, ami olyan kedves számomra.