Benkő Vilmos

vállalkozó

A következő előadásként Benkő Vilmos, a Hárskúti Megújuló Energiaközpont vezetője lép a Jókai Klub közönsége elé. Előadásának címe: „A remény nem stratégia!”

Időpontja: 2011. március 11. (péntek), 18 óra.

Íme néhány előzetes gondolat:
Szeretnék megváltozni, de nem tudom, hogyan. Gyakran hallom ezt a mondatot, ugyanis sokat foglalkozom emberekkel és biztatom őket, hogy akkor változzanak meg, amikor még nem muszáj – vallja egyik interjújában Benkő Vilmos közgazdász.
Bonyolult dolog változni, aki már megkísérelt felhagyni egy szokással, pontosan tudja, miről van szó. Közrejátszanak az érzelmek, a célok, más emberek elvárásai és még sok egyéb. A bonyolultság stresszel párosul, ami még jobban megnehezíti a kihívást
A Merre tovább a sikeren túl kötet szerzője, Benkő Vilmos közgazdász, vállalkozó, az egészségügy és a megújuló energia területén, aki egyebek mellett meghonosította, a nyilvános beszéd-oktatással foglalkozó nemzetközi szervezet – a Toastmasters International – magyarországi képviseletét, megalapította a Kozma utcai börtön retorikai programját.
Ezúttal arról hallhatunk, hogy a kiegyensúlyozott életek nem véletlenül történnek. Ilyen életet nem lehet „összeremélni,” hanem stratégiát kell hozzá készíteni…

Szólj hozzá