Siker program

Home / Programjaink / Siker program

7-10 évfolyam. Saját élmény. Készségfejlesztés. Egyéni program.

Hisszük, hogy a fiatalok képesek önerejükből megtalálni a helyüket a világban, ha valódi elfogadásra alapuló környezetet teremtünk számukra. Az Akadémián mindenki saját programja szerint, egyéni céljait meghatározva, saját ütemben tanulhat. Itt megtörténhet a tanulás újraértelmezése, amiben mentorok és szaktanárok együtt segítenek. A tantárgyanként heti egy készségfejlesztő órák mellett, az angol, a matematika és a szociális alapismeretek a kötelező program részei. Négy napig járunk be, hetente egy napot Budapest érdekességeivel töltünk. Minden más tanulással kapcsolatos kérdés a diák egyéni választásán múlik.

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Neked szól:

Reggel általában 9 órakor érkezünk, és a nap délután 15 óráig tart. 

11-12. évfolyam. Előrehozott érettségi. Gyorsított érettségi. Tanulás külföldön.

A 11-12. évfolyamunkban legfőbb célunk a sikeresség megélése, az örömteli és felelős tanulás gyakorlatának felépítése. Itt már az eredményeket is figyeljük (próbaérettségik %-os értékeléssel, tudáspróbák minden hónap utolsó csütörtökjén)

Osztályzóvizsga

Kipróbált szaktanárok segítik a felkészülést, (osztályozó vizsgák és előrehozott érettségi).

Együttműködés

Egyéni szerződés alapján az órák kiválthatóak a mindenkori egyéni célok alapján, ilyen értelemben minden óra választható. Idegen nyelvből és matematikából emelt óraszámot biztosítunk. Ajánlatunkban szerepel az emelt szintű kognitív készségfejlesztés és a nyelvtanulás. A vizsgára készítő tudáspróbák előre egyeztetett időpontban zajlanak.

Hisszük, hogy a velünk tanulók sokszor kerülnek majd vezetői pozícióba, így a vezetői készségek oktatására külön figyelmet fordítunk:

  • Kommunikációs készségek
  • Tervezés és kivitelezés
  • Kezdeményezőkészség
  • Sikerorientáció
  • Konfliktuskezelés

Nemzetközi kapcsolatok

Nemzetközi programokat szervezünk, vagy azokhoz kapcsolódunk, amelyekben olyan alkalmakat teremtünk, ahol diákjaink világot láthatnak, más kultúrákat ismerhetnek meg.

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Neked szól:

Ha úgy érkezel hozzánk, hogy még nem érzed magad alkalmasnak a Siker programban való részvételre, akkor csatlakozhatsz egy évre az Újraindító programhoz, majd megerősödve, „újraindulva” vághatsz neki a két éves Siker programnak.